Kiteen Nuorkauppakamari

Kiteen (Kittteen) Nuorkauppakamari

’Olemme vuonna 2017 tunnettu ja arvostettu yhteiskunnallinen vaikuttaja, joka tarjoaa keskikarjalaisille aktiivisille aikuisille aitoja ja ainutlaatuisia kehittymismahdollisuuksia’. Visiotamme kohti olemme jäsenistön aktiivien yhteistyöllä viime vuodet pyrkineet, toteuttaen yhteisesti laadittua kamaristrategiaamme.

Olemme aktiivisesti buustanneet tunnettuuttamme Keski-Karjalan seudun asukkaiden ja toimijoiden sekä kansallisten JC-verkostolaisten keskuudessa. Tavoitteellinen ja sitoutunut toiminta on tuottanut kunniakkaasti tuloksia:

Kolilla 2016 yhteistyössä Joensuun Nuorkauppakamarin kanssa järjestämästämme alueiden D ja B vuosikokouksesta kuulemme edelleen lämpimiä muistoja. Onnistunut kokous poiki meille mainetta yhteisesti ja yksilöittäin. Ensikertalaisten innostus ja kokousjärjestäjäkonkareitten kokemus -yhdistelmä toimi todistetusti loistavasti.

Kiteenjärven rantamaisema, Kiteen ydinkeskustassa sijaitsevan Meijerinrannan alueen vuonna 2015 aloitettu siistimisprojektimme on niin ikään saanut kiitosta ja tunnustusta laajasti. Kunnostetun piknik- ja rantapolkualueen elävöittämistä ja tunnetuksi tekemistä jatketaan edelleen uusin ideoin. Jäsenistön VappuPiknik toteutetaan 1.5.2017. Kaikille avoin KesänavajaisPiknik -tapahtuma toteutetaan keväämmällä – D:läisille lähetetään Kutsu ajankohdan varmistuttua.

Valveutuneimmat keskikarjalaiset tuntevat meidät myös Kiteen Joulunavauksen ja seudullisen Joulupuu-keräyksen järjestäjinä. Unohtamatta eritoten Kiteen ammattioppilaitoslaisten keskuudessa suuren suosion saavuttanutta Päivä Johtajana -tempausta.

Paikallisen tekemisen ja verkostoissa vaikuttamisen kautta edistämme omalta osaltamme alueen elinvoimaisuutta ja tunnettuutta. Tarjoamme jäsenille ja yhteistyökumppaneillemme mahdollisuuden kokemuksiin, joita muutoin ei seudulta välttämättä saisi. Esimerkkinä vaikkapa 24.4. Hyönteisproteiini-koulutusillan maistiaiset.

Perustamisvuosi: 1980

Jäseniä: 22 jäsentä, 8 senaattoria, 8 kunniajäsentä, kaksi koejäsentä

Nettisivut: Uudet nettisivut julkaistaan kevään aikana http://www.jckitee.fi

Toiminta-alue: Keski-Karjala eli Kiteen, Tohmajärven ja Rääkkylän kunnat

Facebook: Kiteen Nuorkauppakamari