Anu Antikainen senaattoriksi #79870

Kuopion Nuorkauppakamarin perinteisissä pikkujouluissa senaattorin arvon sai Anu Antikainen. Anu liittyi mukaan Kuopion Nuorkauppakamariin vuonna 2006. Omassa kamarissaan Anu on ehtinyt toimia kuutena vuonna hallituksessa sekä alueella yhdessä virassa.

Anu Antikainen
Anu Antikainen senaattoriksi #79870

Pitkä kamariura on pitänyt sisällään paljon aktiivisista tekemistä projekteissa. Anu onkin lähes joka vuonna kamariurallaan joko vetänyt projektia tai ollut projektitiimissä mukana. Aktiivinen kouluttautuminen on myös ollut Anulle tärkeää, ja koulutuksia onkin kertynyt yli 25 vuosien aikana.

Anu tunnetaan iloisena ja aktiivisena persoonana niin alueella kuin kansallisesti. Anu onkin heti kamariuran alussa lähtenyt kokouksiin ja tutustunut ihmisiin laajalti. Kokouksista onkin kertynyt kokemusta yli 30 kokouksen verran. Elämänruuhkavuosien jälkeen Anu palasi mukaan kamariaktiiviksi ja toimi Kuopion Nuorkauppakamarin puheenjohtajana vuonna 2020.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *