Alueelle kaksi uutta kunniajäsentä 2021

Sanna Mathlin Aluekunniajäsen nro 14

Oulun Nuorkauppakamarin senaattori #78770 Sanna Mathlin palkittiin Alue Deen kunniajäsenyydellä 11.12.2022 Oulun Nuorkauppakamarin vuosijuhlassa.

Sanna on osoittanut ilmiömäistä deehenkeä toimimalla kahden Alue D:n kamarin puheenjohtajana – tätä meriittiä ei monella nuorkauppakamarilaisella ole. Vuonna 2014 Sanna oli Liminganlahden Nuorkauppakamarin sekä vuonna 2019 Oulun Nuorkauppakamarin puheenjohtaja.

Sanna Mathlin
Sanna Mathlin Aluekunniajäsen nro 14

Sanna on ollut alue D:n aluejoryssä kaksi kertaa: vuonna 2015 aluetiedotuspäällikkönä (RIO) sekä vuonna 2016 aluekoulutuspäällikkönä (R-IND). Lisäksi hän on edustanut aktiivisesti sekä menestyksekkäästi aluettamme Suomen Nuorkauppakamareiden Keskusliitossa vuonna 2017 Kansallisen koulutuspäällikön virassa (NO). Lisäksi Sanna on toiminut vuonna 2021 alue D:n vaalilautakunnassa mentoroiden alueen tulevaisuuden tekijöitä, ja näin jakanut omaa osaamistaan sekä deehenkeä eteenpäin.

Laura Paaso Aluekunniajäsen nro 15

Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamarin Laura Paaso palkittiin Alue Deen kunniajäsenyydellä 11.12.2022 Tervaporvarien joulujuhlassa.

Laura on ollut yksi kantavia voimia kehittämässä kamarien koulutustoimintaa ja koulutusalan rautaisena ammattilaisena ymmärtänyt, miten koulutustarjonta ja oppimispolkuja kannattaa lähteä yksilöntasolla kehittämään.

Laura Paaso
Laura Paaso Aluekunniajäsen nro 15

Kamarit ovat pystyneet tukeutumaan häneen luotettavana osaajana, joka ajattelee koulutustoiminnan osana koko kamarin vaikuttavaa toimintaa, ei vain erillisinä koulutuksina.

Hän on RDMnä ja strategialähettiläänä kansantajuistanut strategian termistöä innostavaksi kompassiksi kamaritoiminnan kehittämisessä ja luonut uusia avauksia alueen strategiaan. Aluetiimin kokeneena kamarikonkarina hän on ollut kummi monelle aloittelevalle tiimiläiselle.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *