#deevoimaa 2020

Hei kaikki Deeläiset nuorkauppakamarilaiset! 

Meillä on tänä vuonna alueilla 10-vuotisjuhlavuosi. Suomen Nuorkauppakamareiden aluejako A,B,C ja D on toteutettu vuoden 2010 alusta. Silloin todettiin, että jako neljään entisen kahdeksan sijasta olisi toimivampi ja saisimme enemmän verkostoitumista ja vaikuttavampaa toimintaa aikaan isommilla alueilla. No me ainakin saimme ison! Olemme ISO Dee, joka näkyy ja kuuluu nuorkauppakamaritoiminnassa. Olemme osa globaalia yli 100 maassa toimivaa Junior Chamber Internationalia, jossa me kaikki nuorkauppakamarilaiset haluamme kehittyä, kouluttautua, verkostoitua, kansainvälistyä ja mahdollisuuden vaikuttaa ympärillä olevaan yhteiskuntaan.
 

Meillä on tänä päivänä D-alueella 15 itsenäistä nuorkauppakamaria Kiteeltä Varkauteen, Kalajokilaaksoon, Ouluun aina Rovaniemelle ja Kuusamoon saakka. Alueellamme on yli 300 aktiivista jäsentä, jotka haluavat vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisella muutoksella. Tämä joukko on Deen sydän. Se että haluamme matkustaa satojen kilometrien päähän viettämään yhteistä kokousviikonloppua ja aikaa yhdessä, jossa jaamme menestymiset, onnistumiset, riskit, ilot, surut sekä parhaat ideat keskenämme tekee meistä ainutlaatuisen ja yhteisöllisen. Kannustankin erityisesti nyt jokaista teistä lähtemään mukaan alueen tapahtumiin ja kokouksiin katsomaan miten iso se Dee oikeasti on ja miten paljon yhteisössä on voimaa. Alueen syntymäpäiväjuhlia ja -tapahtumia on luvassa ympäri vuoden kaikkialla.
 

Suomen Nuorkauppakamareiden alueiden tehtävänä on tukea ja auttaa jäseniä ja paikallisia nuorkauppakamareita menestymään. Meillä Deellä aluetiimissä on kymmenen toimijaa, jotka ovat vapaasti käytettävissä niin projekteissa, strategiatyössä, tapahtumissa, koulutuksissa ja kuin hallitustyön sparrauksessa ja johtajana kasvamisessa. Olemme teitä varten, ihmiskunnan palveleminen on elämän parasta työtä. Aseta itsellesi tavoitteet ja unelmat ja tee tästä vuodesta juuri sellainen kuin haluat!

Sari Mielonen
Aluejohtaja D 2020 I Vice President
Suomen Nuorkauppakamarit ry | JCI Finland
Puh. +358 40 5921 343
sari.mielonen@jci.fi
www.nuorkauppakamarit.fi
JCI – Junior Chamber International

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *