Alue sai kaksi uutta senaattoria Maria Sippala #77782 ja Sanna-Riikka Valtonen #77780

Alueelle D saatiin kaksi uutta senaattoria kun Suomen Nuorkauppakamareiden kansallisessa vuosikokouksessa Kalajoella senaattorin arvon saivat Maria Sippala #77782 Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamarista ja Sanna-Riikka Valtonen #77780 Oulun Nuorkauppakamarista.

Maria Sippala on ollut jäsen vuodesta 2012 ja hän toimi puheenjohtajana vuonna 2015. Lisäksi hän on toiminut kolmessa muussa hallitusvirassa Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamarissa. Alueella Maria on sykkinyt aluekoordinaattorin sekä aluejohtajan tehtävissä. Suomen Nuorkauppakamareiden hallituksessa Maria toimi myös koulutusjohtajana. Alue D:n supernainen on tunnettu rohkeana nuorkauppakamarilaisena, joka on uskaltanut viedä asioita eteenpäin. Hän ei ole koskaan pelännyt heittäytyä uusiin haasteisiin. Maria on arvostettu ja pidetty JC, jonka sydän on ollut aina vahvasti D-alueen kehittämisessä. Vuosien varrella hän on toiminut monelle JC:lle luottopakkina ja kannustajana.

Sanna-Riikka ”Sanski” Valtonen on ollut jäsen vuodesta 2006 Oulun Nuorkauppakamarissa ja hän toimi puheenjohtajana vuonna 2012. Lisäksi hän on toiminut neljässä muussa hallitusvirassa. Alueella Sanski on toiminut aluekoulutuspäällikkönä, aluepalkintopäällikkönä sekä palkintotuomarina. Suomen Nuorkauppakamareiden hallituksessa Sanski toimi koulutusjohtajana sekä Senior Advisorina (Skills Development) rakentaen ensimmäisen Suomessa järjestetyn kansainvälisen Strategy Academy -koulutuksen. Sanski on toiminut myös European Trainees -komitean jäsenenä sekä Keskusliiton johdon assistenttina. Tämä tehopakkaus on toiminut pitkän JC-uransa aika kouluttajana kymmenissä koulutuksissa ja jakanut omaa ammatillista koulutusosaamistaan kamareiden ja jäsenten hyväksi. Hän on osallistunut yli 60 alueelliseen, kansalliseen ja kansainväliseen kokoukseen.

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *