Ahvenanmaalta palkintosadetta D:lle

Boost Your Career – JCI Finland National Annual Conference järjestettiin Maarianhaminassa 20.4-22.4.2018.

Kansallisessa puhekilpailussa Sanan säiläksi 2018 valittiin upean puheen johdosta Kuusamon Nuorkauppakamarin Raita Virranniemi, joka jatkaa kilpailua Latviassa pidettävään Eurooppa-kokoukseen kesäkuussa.

Vuoden tulokas 2017 on Oulun Nuorkauppakamariin viime vuonna liittynyt Ulla Pirkola, joka osoittautui heti inspiroivaksi johtajaksi, joka innosti tiiminsä isossa projektissa huippusuoritukseen. Hän on positiivinen persoona, jonka ehdoton vahvuus on muiden innostaminen. Hänen ennakkoluuloton asenne ja rohkeus heittäytyä on vertaansa vailla.

Vuoden kouluttaja 2017 -palkinnon sai Kuopion Nuorkauppakamarin Antti Immonen, joka on jakanut ammatillista osaamistaan ja ollut kehittämässä vuonna 2017 kokonaisvaltaisesti Suomen Nuorkauppakamareiden koulutustoimintaa. Hän on kouluttajana perusteellinen ja pidetty. Viime vuonna hän toimi mm. Strategia!- koulutuksen pääkouluttajana.

Paljon onnea Raita, Ulla ja Antti sekä kaikki muut palkitut alueilta A, B ja C!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *