Tiia Mustoselle ja Marko Malkamäelle aluekunniajäsenyys

D:n aluevuosikokous huipentui sunnuntaina 25.3.2018 pidettyyn yleiskokoukseen, jossa myönnettiin kaksi aluekunniajäsenyyttä. Aluekunniajäsenyydet myönnettiin Kuusamon Nuorkauppakamarin Tiia Mustoselle ja Liminganlahden Nuorkauppakamarin Marko Malkamäelle.

Aluekunniajäsenyys voidaan myöntää henkilölle, joka on aktiivisesti ja epäitsekkäästi toiminut kamaritoiminnan sekä erityisesti Alue D:n hyväksi kehittäessään osaamistaan ja aluetoimintaa toimien aktiivisesti eri viroissa ja kouluttajana. Aluekunniajäsenyys oikeuttaa osallistumaan Alueella D:llä järjestettäviin aluetapahtumiin.

Tiialla sykkii D:n muotoinen sydän. Useita alue D:n virkoja tehneenä ja aluejoryssa kolme vuotta olleena, vuosi 2017 alue D:n puheenjohtajana toi Tiian keskelle aluetta. Hänen pitkä uransa alueella ja hyvä pohjatyönsä eri viroissa näkyy kokonaisuuden hahmottamisessa ja vahvassa tahdossa kehittää nuorkauppakamaritoimintaa. Tiia haluaa sydämensä pohjasta auttaa ja hän tekee kaikkensa, että ympärillä olevilla menisi hyvin. Vuosi alueen puheenjohtajana on kehittänyt Tiiaa ihmisenä, ja hän on samalla kehittänyt aluetta. Työmyyrän lailla hän on tehnyt töitä kamarien eteen samalla, kun on yrittäjänä pyörittänyt useampaa yritystä. Kaiken tämän keskellä Tiian herkkyys ja aitous ei kuitenkaan ole kadonnut minnekään.

Marko liittyi Nuorkauppakamariin vuonna 2007, kun Kalajokilaakson Nuorkauppakamari perustettiin uudelleen muutaman vuoden tauon jälkeen. Marko on toiminut aktiivisesti Nuorkauppakamarissa jo yli kymmenen vuoden ajan. Hän on osallistunut 37 projektiin ja 46 kokoukseen ja koulutukseen aina alueellisista kansainväliseen kokoukseen. Alueviroissa alueella D hän on toiminut RC:nä, Vuoden Nuori Johtaja -alueprojektipäällikkönä, Intohimona Itämeri -projektin alueprojektipäällikkönä sekä markkinointipäällikkönä. Lisäksi Marko on perustanut uuden Nuorkauppakamarin alueelle D. Marko on antanut elämästään yhteensä tuhansia tunteja rakastamalleen nuorkauppakamariharrastukselleen.

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *