Esittelyssä aluetiedotuspäällikkö Maarit Onatsu

Talviset terveiset aluetiedotuspäälliköltä!

On aika tullut kertoa kuka on viihdyttänyt tai pitkästyttänyt teitä omilla höpinöillään aluetiedotteiden alussa.

Nimeni on Maarit Onatsu ja olen siis toiminut aluetiedotuspäällikkönä Isolla Deellä tänä vuonna. Liityin mukaan kamaritoimintaan vuonna 2013 ja silloin kamarini oli Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamari, eli tuttavallisemmin Tervikset. Vauhti oli hurja heti alusta alkaen, koska ehdin olla koejäsen vain pari kuukautta kun minut jo saman vuoden vaalikokouksessa valittiin varsinaiseksi jäseneksi ja seuraavan vuoden hallitukseen tiedottajaksi. Päätöstä ei tarvinnut katua. Olen tehnyt pari muutakin hallitusvirkaa Terviksissä, kunnes tuli aika miettiä aluevirkaa koska edessä oli muutto Savon mualle, minkäs muun kuin miehen perässä 😊

Aluevirkaa ei tarvinnut kauaa miettiä että mikä se olisi, tiedotus oli lähellä sydäntäni ja on ollutkin ihanaa jakaa tietoa koulutuksista, tapahtumista ja erilaisista uutisista.

Savon mualle muutettuani kesällä 2016, oli aika miettiä, että jos vaihtaisi kamaria niin olisi helpompi osallistua kamarin tapahtumiin. Vuoden 2017 alusta lähtien olenkin kuulunut Warkauden kamarin riveihin. Päätös kamarin vaihdosta ei ollut helppo, Terviksillä on aina paikka sydämessäni.

Paljon muutakin on tapahtunut tänä vuonna kamarin vaihdon lisäksi. Minusta tuli äiti, piti siis opetella sovittamaan perhearki ja jc toiminta yhteen. Helppoa se ei aluksi ollut mutta lopussa kiitos seisoo. Tai niinhän sitä ainakin sanotaan.

Jotta vauhti jonka sain Terviksiltä ei loppuisi tähän vuoteen, olen jo päättänyt mitä teen ensi vuonna, mutta se selviää teille myöhemmin.

Ihanaa talven ja joulun aikaa kaikille!

t. Maarit

 

Lopuksi vielä kysymyksiä vastauksineen:

​1. ​Hymyiletkö aina kuvissa?

En halua ikinä hymyillä kuvissa, koska en pidä hymyäni nättinä.

​2. ​Tanssitko ilman musiikkia?

Nykyään kyllä vauvani kanssa, kun hänet pitää saada hyvälle tuulelle helposti.

3. ​Osaatko vaihtaa auton öljyt?

Jos joku on kaverina niin kyllä, yksin en siihen kyllä ryhtyisi.

4. ​Kuinka monta kieltä osaat puhua?

Suomi sujuu hyvin, kun vain oikeat sanat tulee mieleen, että muut minua ymmärtää. Englantia puhuessani jotkut saattavat minua ymmärtää, ruotsia en ole puhunut moneen vuoteen joten voisi olla ettei kukaan minua ymmärtäisi. Saksa ja espanja olen lukenut alkeet, joten numerot osaan ja jotku perus fraasit mutta siihen se sitten jääkin.

​5. ​Pelkäätkö korkeita paikkoja?

​Todellakin pelkään. Se tuli todettua lokakuussa Turussa, kun olin siellä kansallisessa vaalikokouksessa ja menin hotellilta kävelemällä Logomolle ja reitti kulki rautatieaseman ja kiskojen yli HYVIN korkealla sillalla.

6. ​Laulatko autossa / suihkussa?

Autossa tulee jonkun verran laulettua ja sitten ihan kotona vauvan kanssa tai vauvalle. Suihkussa en ole koskaan laulanut, eihän sitä voi kun menisi vesi, saippua tai molemmat suuhun.

​7. ​Oletko ikinä itkenyt onnesta?

​Olen, en nyt vain muista että milloin viimeksi.

8. ​Jotain hauskaa mitä on tapahtunut viime aikoina?

Äitiyden myötä muistini on heikentynyt huomattavasti joten ei nyt juuri tule mieleen että mikä olisi ollut hauskaa. Elämä kyllä on ihanan hauskaa, ainakin välillä, muistakaa siis nauttia siitä.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *