Esittelyssä aluekoordinaattori Sari Kokko

Minun nimeni on Sari Kokko ja toimin tänä vuonna aluetiimissä aluekoordinaattorin virassa. Haluan kertoa vähän itsestäni. Nuorkauppakamariin olen päässyt liittymään vuonna 2009. Olen tällä hetkellä 28-vuotta, joten olen todennut että on ollut ilo kasvaa nuorkauppakamarissa jo 8 vuoden ajan. Olen saanut kasvaa ihmisenä rohkeammaksi ja varmemmaksi, mutta saanut kasvattaa myös oman kehittymisen nälkää ja janoa, joka ei syömällä sammu, tästä löytyykin paljon uusia ulottuvuuksia mihin voin päästä oppimaan ja parantamaan omia taitojani eri osa-alueilla. Olen saanut tutustua satoihin ihaniin ja inspiroiviin ihmisiin joihin en varmasti olisi päässyt edes tutustumaan ilman tätä järjestöä. Olemme kaikki niin erilaisia, mutta silti meissä jokaisessa jc:ssä löytyy se kipinä joka meidät yhdistää. Minua itseäni motivoi yhdessä tekeminen, joka tässä järjestössä korostuu. Hallitusvirkoja on tähän uraan mahtunut 5 kappaletta, joista kultaisempana voisin mainita oman puheenjohtaja vuoteni 2014 Kuusamon Nuorkauppakamarissa.

Työelämässä toimin mieheni kaupassa K-Supermarket Joutsensillassa ja haaveenamme on lähitulevaisuudessa perustaa yhteinen kauppa. Kaupan arki on hyvin hektistä ja asiakaspalvelu on ollut aina lähellä sydäntäni. Lähiesimiehenä saan toimia meidän 17 työntekijälle. Perheeseeni kuuluu puoliso ja vuoroviikoin 2 omaa lasta ja 3 plussa lasta. Ostimme kesällä talon Kempeleestä, joten nyt on viimein aika asettua paikoilleen. Oulun maisemissa olen kerennyt asumaan reilun 2 vuoden ajan ja olen näin saanut siirtojäsenyyden Kuusamon Nuorkauppakamarista Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamariin. Mahdollisuus vaikuttaa paikallisesti on itselle hyvin tärkeää.

Jäsenille haluan sanoa, että tarttukaa haasteisiin ja haastakaa itseänne. Meidän nuorkaup

pakamarin kaltainen tukiverkko eri kamareissa on todella ihailtavaa, joten koskaan et voi jäädä tyhjän päälle. On hyvä olla rohkea ja todeta ettei tulevaa voi tietää, eikä tarvikaan. Hyppy tuntemattomaan näyttää ja tuntuu paremmalta opitun matkan päässä. Tee asiat omannäköisesti, parasta on kun tunnet itsesi.

Tässä vielä Sarin vastaukset satunnaisiin kysymyksiin:

1. Hymyiletkö aina kuvissa?

Tavoite kyllä on, vaikka välillä kuviin tulee milloin millaistakin ilmettä.

2. Tanssitko ilman musiikkia?

Harvemmin, mutta jos joku hyvä korvamato on jäänyt päähän soimaan.

3. Osaatko vaihtaa auton öljyt?

En osaa, mutta voisin opetella.

4. Kuinka monta kieltä osaat puhua?

Suomi ja Englanti menee.

5. Pelkäätkö korkeita paikkoja?

En pelkää, mutta lentäminen aina vähän jännittää.

6. Laulatko autossa / suihkussa?

Tottakai! Hyvän musiikin fiilistely on kyllä parasta.

7. Oletko ikinä itkenyt onnesta?

Kyllä olen.

8. Jotain hauskaa mitä on tapahtunut viime aikoina?

Näitä sattuu kyllä päivittäin, mutta parhaita on lähiaikoina lasten hienot oivallukset arkiasioista. Totuus tulee lasten suusta.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *