Alueelle uusi senaattori, Outi Törmänen #76236

Outi Törmänen tuli jäseneksi Oulun Nuorkauppakamariin vuonna 2010. Outi on ollut koko kahdeksanvuotisen JC-uransa ajan poikkeuksellisen aktiivinen. Hän on ollut aktiivisesti mukana hallitustyöskentelyssä, projekteissa ja toiminnan kehittämisessä. Oulun Nuorkauppakamarissa tämä koejäsenistä huolehtiva supernainen tunnetaan lempinimellä ”JC-mama”. Outi on  toiminut vuonna 2013 puheenjohtajana sekä kolmessa muussa hallitusvirassa. Alueella hän on toiminut D-alueen Tuottava Idea –aluepäällikkönä sekä Keskusliiton Tuottava Idea kansallisena kilpailupäällikkönä.  Tänä vuonna Outi on projektipäällikkönä kansainvälisessä Pohjoismaa-projektissa. Outi on koulutukseltaan FM ja työskentelee R-Tasolla asiakkuuspäällikkönä.

Paljon onnea uudelle senaattorille!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *