Uusi senaattori alueelle, Marko Malkamäki #76004

Suomen Nuorkauppakamarit sai tänään vuoden ensimmäisen senaattorin Liminganlahden Nuorkauppakamarin Marko Malkamäestä.  Arvo myönnettiin tuoreelle senaattorille D:n aluevuosikokouksessa Kuopiossa.

Marko Malkamäki liittyi Kalajokilaakson nuorkauppakamariin 2007. Kymmenen vuoden JC-uransa aikana Marko on toiminut kahdeksan vuotta kamarin hallituksessa sekä neljä vuotta alueella eri viroissa mm. R-BUS myyntipäällikkönä, RC aluekoordinaattorina sekä Vuoden Nuori johtaja –aluepäällikkönä. Vuonna 2012 Marko oli perustamassa Liminganlahden Nuorkauppakamaria.

Marko on ollut poikkeuksellisen aktiivinen JC. Hän on ollut mukana 39 projektissa, joista 20 hän on toiminut projektipäällikkönä. Lisäksi hän on kymmenen vuoden aikana osallistunut 44 eri kokoukseen ja koulutustapahtumaan.

Uransa aikana Marko on saanut aktiivisuudestaan useita palkintoja ja tunnustuksia niin kamaritasolla kuin aluetasollakin.

PALJON ONNEA UUDELLE SENAATTORILLE!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *