Intohimoinen yritys 2016

merkkiIlmianna_nappula

Tiedätkö alueeltasi yrityksen, jonka toiminnassa näkyy intohimo yrittämisen ja oman toiminnan kehittämiseen? Nyt tämä tieto kannattaa jakaa oman Nuorkauppakamarisi kanssa, sillä se etsii parhaillaan paikallisia yrityksiä mukaan Intohimoinen yritys 2016 -kampanjaan.

Intohimoinen yritys 2016 -kampanja on osa Savonlinnan Oopperajuhlien koordinoimaa kolmivuotista Inspired in Finland -hanketta. Suomen Nuorkauppakamarit  keräävät intohimoisista yrityksistä saadut vihjeet ja tutustuvat yrityksiin.

Ilmiantoaikaa kampanjaan on vielä muutamia viikkoja 28.2.2016 saakka, sillä siihen mukaan lähtevistä yrityksistä julkaistaan kampanjan nettisivuilla tarinat, joiden pitää olla valmiina helmikuun loppuun mennessä.

Kampanjassa mukanaolo tuo yritykselle mainetta ja näkyvyyttä. Lisäksi kampanjan ohjausryhmä valitsee netissä esiteltävistä yrityksistä sata, joille on luvassa sparrausta innovaatiorahoituskeskus Tekesiltä. Kaikkein intohimmoisimmiksi arvioidut kymmenen yritystä saavat lisäksi näkyvyyttä huhtikuun 16. päivä järjestettävässä kampanjakauden päättävässä tapahtumassa.

Kampanjaan ja yritystarinoihin voi tutustua osoitteessa www.intohimoinenyritys.fi.

 

 

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *