Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailu käynnissä

Suomen Nuorkauppakamarit ry järjestää Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailun ajalla 1.4.2018-31.5.2018!

Vuoden Nuori Menestyjä on maailmalla arvostettu kilpailu, jonka kansainvälinen nimi on JCI Ten Outstanding Young Persons of The World. Suomen Nuorkauppakamarit ry palkitsee kilpailussa omalla alallaan menestyneitä 18–40-vuotiaita Suomen kansalaisia, jotka toimivat myös esikuvina uudelle sukupolvelle. Vuoden Nuori Menestyjä -palkinto mahdollistaa suomalaisten tekojen ja osaamisen tunnetuksi tekemisen ulkomailla.

Vuoden Nuori Menestyjä -kilpailun tavoitteena on löytää henkilöitä, jotka toteuttavat nuorkauppakamareiden maailmanlaajuisen mission kohtaa: Ihmiskunnan palveleminen on elämän parasta työtä. Siis ihmisiä, jotka nuoresta iästään huolimatta ovat saavuttaneet omalla sarallaan jotakin yhteiskuntaa, kansakuntaa tai maailmaa hyödyttävää – tai jotka esimerkillään ja henkisellä kasvullaan innostavat muita.

Tämän vuoden kilpailuaika on 1.4-31.5.2018. Aluekilpailujen esikarsinnat suorittaa Vuoden Nuori Menestyjä – aluetuomaristot. Aluekilpailujen voittajat ratkaistaan yleisöäänien ja aluetuomariston äänien perusteella. Jokaiselta alueelta Etelä-, Itä-, Länsi- ja Pohjois-Suomesta etenee kolme parasta kansalliseen finaaliin.

Ilmianna oma ehdokkaasi täällä!

www.nuorimenestyja.fi/ilmiantolomake

 

Kansalliset voittajat palkitaan Suomen Nuorkauppakamareiden kansallisessa vaalikokouksessa Helsingissä 13.10.2018.

Lisätietoja kilpailusta:

Eija Tervonen
Alue D
Vuoden Nuori Menestyjä aluekilpailupäällikkö
eija.tervonen@jci.fi
Puh. 040 509 4842