Tuottava Idea -kilpailu käynnissä

Suomen Nuorkauppakamarit ry järjestää yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa Tuottava Idea -kilpailun ajalla 1.1.2018-31.3.2018!

Kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea. Idea saa olla enintään kolme vuotta vanha ja sen tulee olla jo tuottavassa käytössä. Sarjoja on kolme: yrityssarja, joka on kaikille avoin, yhteiskuntasarja, joka on tarkoitettu julkiselle puolelle ja Start Up -sarja, joka on suunnattu nimensä mukaisesti Start Up -genrelle. Start Up -sarjassa myös tuotteistamisvaiheessa olevat ideat hyväksytään.

Jokaisella kamarilla on oma yhteyshenkilö, jolle voi ehdottaa yritystä tai yhteisöä kilpailuun. Yhteyshenkilö tarkistaa aluekilpailupäälliköltä, onko kukaan kiinnittänyt ko. yritystä ja mikäli ei ole, niin se varataan teidän kamarillenne. Varauksen jälkeen ehdokas ja yritys tekevät yhteistyössä hakemuksen tuottavaidea.fi -sivustolla ja se jätetään kilpailuajan puitteissa 31.3.2018 mennessä. Alueellinen palkintoraati kokoontuu kilpailuajan jälkeen ja valitsee sarjojen voittajat.

Alueellinen palkintojen jako suoritetaan Pohjoinen Teollisuus -messuilla Oulussa keskiviikkona 23.5.2018 klo 13.50. Palkintojenjaon juontaa Mato Valtonen.

Ehdotusten määrää ei ole rajattu, joten yrityksiä kannattaa nyt katsoa Tuottava Ideaa silmällä pitäen! Jokaisella paikkakunnalla on uusia innovaatioisia ratkaisuja, joita yritykset ja yhteisöt ovat ottaneet käyttöönsä. Projekti on helppo toteuttaa ja sitä kautta voi saada hyviä kontaktointeja alueen yrittäjiin. Ideoita haetaan ensisijaisesti D alueelta, mutta jos tiedät jonkun yrityksen tai yhteisön alue D:n ulkopuolelta, se ei ole ongelma, sillä aluekilpailupäälliköt tekevät tiivistä yhteistyötä. Kilpailun palkinnot tullaan julkaisemaan tuottavaidea.fi –sivustolla lähiaikoina, tarkkaile siis sivustoja.

Mikäli sinulla on mielessäsi Tuottava Idea, ole yhteydessä kamarinne puheenjohtajaan tai aluekilpailupäällikkö Paula Pihlajamaahan sähköpostilla osoitteeseen paula.pihlajamaa@jci.fi tai puhelimitse numeroon 044 5190 885.

Nostetaan hyvät ideat esiin, jotta ne saa ansaitsemansa huomion!

Kilpailun tuomaristo alue D:llä:

Asmo Saloranta
Ari Takanen, Kielo Growth Oy
Tomi Niemi, Expomark Oy
Ollis Leppänen, Intotalo Oy
Petri Särkelä, Goodwiller Oy

 

Mukana menossa:

Intotalo on yritysjohdon valmennusyritys, jonka missiona on tehdä töitä paremman yritysjohtamisen puolesta. Tutustu innostaviin ja käytännönläheisiin valmennuksiimme sekä lataa itsellesi virtaa yrityksesi kehittämiseen: www.intotalo.com

Oululaisen startup-yritys Goodwiller Oy:n kehittämä kertakäyttöinen Promilless -testi tuo uuden ja luotettavan tavan ilmaista veressä oleva alkoholipitoisuus. Älypaperiteknologiaan pohjautuva innovaatio selvittää syljestä helposti ja nopeasti, onko henkilö ajokunnossa. Patentoitu testi on tarkoitettu vastuullisille kuluttajille, jotka haluavat hyödyntää uusinta itsediagnostiikka-teknologiaa. http://goodwiller.fi/

Tuottava Idea somessa:

follow me on twitter   follow me on facebook