Tuottava Idea -kilpailu käynnissä

Suomen Nuorkauppakamarit ry järjestää yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa Tuottava Idea -kilpailun ajalla 1.3.-30.4.2020!

Kilpailuun voi osallistua mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea. Idea saa olla enintään kolme vuotta vanha ja sen tulee olla jo tuottavassa käytössä. Sarjoja on kolme: yrityssarja, joka on kaikille avoin, yhteiskuntasarja, joka on tarkoitettu julkiselle puolelle ja Start Up -sarja, joka on suunnattu nimensä mukaisesti Start Up -genrelle. Start Up -sarjassa myös tuotteistamisvaiheessa olevat ideat hyväksytään.

Jokaisella kamarilla on oma yhteyshenkilö, jolle voi ehdottaa yritystä tai yhteisöä kilpailuun. Yhteyshenkilö tarkistaa aluekilpailupäälliköltä, onko kukaan kiinnittänyt ko. yritystä ja mikäli ei ole, niin se varataan teidän kamarillenne. Varauksen jälkeen ehdokas ja yritys tekevät yhteistyössä hakemuksen tuottavaidea.fi -sivustolla ja se jätetään kilpailuajan puitteissa 30.4.2020 mennessä. Alueellinen palkintoraati kokoontuu kilpailuajan jälkeen ja valitsee sarjojen voittajat.

Ehdotusten määrää ei ole rajattu, joten yrityksiä kannattaa nyt katsoa Tuottava Ideaa silmällä pitäen! Jokaisella paikkakunnalla on uusia innovaatioisia ratkaisuja, joita yritykset ja yhteisöt ovat ottaneet käyttöönsä. Projekti on helppo toteuttaa ja sitä kautta voi saada hyviä kontaktointeja alueen yrittäjiin. Ideoita haetaan ensisijaisesti D alueelta, mutta jos tiedät jonkun yrityksen tai yhteisön alue D:n ulkopuolelta, se ei ole ongelma, sillä aluekilpailupäälliköt tekevät tiivistä yhteistyötä. Kilpailun palkinnot tullaan julkaisemaan tuottavaidea.fi –sivustolla lähiaikoina, tarkkaile siis sivustoja.

Mikäli sinulla on mielessäsi Tuottava Idea, ole yhteydessä kamarinne puheenjohtajaan tai aluekilpailupäällikkö Henna-Mari Närheen sähköpostilla osoitteeseen henna-mari.narhi(a)jci.fi

Nostetaan hyvät ideat esiin, jotta ne saa ansaitsemansa huomion!


Tuottava Idea somessa:

follow me on twitter   follow me on facebook