Warkauden Nuorkauppakamari

Warkauden Nuorkauppakamari on toiminut vuodesta 1963 aktiivisena vaikuttajana ja jäseniä meillä on tällä hetkellä 31. Varkaudessa on kasvanut useita aktiivisia, myös alueella ja kansallisellakin tasolla vaikuttaneita nuorkauppakamarilaisia.

Warkauden Nuorkauppakamari tunnetaan ennen kaikkea vahvana projektiosaajana ja taidokkaana tapahtumien ja kokousten järjestäjänä. Suuri yleisö tuntee meidät Sampea ja Samppanjaa festivaalin ja Savon Sampo –messujen järjestäjänä useiden vuosien ajalta. Isojen tapahtumien lisäksi meille yhtä tärkeitä ovat myös kaupungin parasta palveluhenkeä ja –yritystä hakeva Palvelun Helmi –kampanja sekä perinteinen, hyvää mieltä tuova Joulupuu –keräys. Uusimpana projektina olemme startanneet Työn Syrjään Kiinni –projektin, jolla haluamme osaltamme antaa työtä hakeville nuorille paremmat mahdollisuudet pärjätä työnhakutilanteessa.

Varkaus on pieni, n. 23 000 asukkaan teollisuuskaupunki, jossa nuorkauppakamaritoiminnalla on oikeasti vaikutusta: kamarimme erilaiset tapahtumat ja projektit ovat näkyvästi esillä kaupunkikuvassa ympäri vuoden. Olemme tunnettu ja haluttu yhteistyökumppani ja meidät tunnetaan monipuolisena ja yhteiskunnallisesti vaikuttavana tekijänä. Kauppakamariosaston jäsenyyden kautta pääsemme osaksi talousalueen tärkeistä kehitysprojekteista ja näkymistä. Tärkeänä punaisena lankana tekemisellemme onkin ollut oman elinympäristömme vireyttäminen ja kehittäminen. Tapahtumien lisäksi tarjoamme jäsenillemme ja yhteistyökumppaneillemme monipuolisia koulutuksia ja verkostoja. Teemana on jo usean vuoden ajan ollut suurella sydämellä yhdessä tekeminen, yhteisen hyvän eteen. Totta kai myös hauskanpito kuuluu olennaisena osana tekemiseen.

Perustamisvuosi 1963

Jäseniä 31

Nettisivujen osoite http://www.jcwarkaus.fi/

Toiminta-alue Varkaus + ympäristökunnat

Tunnetuimmat tapahtumat Savon Sampo –messut, Palvelun Helmi -kampanja

Kuva vuoden 2017 SavonSampo -messuilta

Vuoden 2018 kamarin hallitus