Oulun Nuorkauppakamari

Oulun Nuorkauppakamari ry on perustettu vuonna 1964 ja se on yksi Suomen vanhimmista nuorkauppakamareista. Tällä hetkellä kamarissamme on noin 50 jäsentä. Olemme eteenpäin katsova, aktiivisten ammattilaisten monialainen verkosto ja kehitämme rohkeasti Oulua. Uskomme, että aktiivinen Oulun nuorkauppakamarilainen menestyy elämässä.

Oulun Nuorkauppakamari ry vaikuttaa Oulun talousalueella pyrkien kehittämään paikallisten nuorten aikuisten johtamistaitoja, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä sekä kansainvälisyyttä. Kansainvälisyyteen panostamme pitämällä yhteyttä aktiivisesti twinning-kamareihimme Skotlannin Glasgow’hun ja Japanin Higashiosakaan. Lisäksi Oulun Nuorkauppakamari on aloittanut Arctic Europe in Action -projektin, joka edistää yhteistyötä, elinkeinoelämää, verkostoitumista ja viestintää Pohjoismaiden ja arktisen alueen välillä.

Oulun nuorkauppakamarilaiset voivat kehittää esiintymis- ja kouluttajataitojaan kouluttajakoulutuksissa. Kouluttamista jäsenet pääsevät toteuttamaan esimerkiksi Oulun Nuorkauppakamarin kehittämän projektin laadunhallintaan liittyvän, Quality Project Management-koulutuksen, sekä erilaisten virallisten JCI-koulutusten avulla.

Oulun Nuorkauppakamarin tunnetuin projekti on koko perheen maksuton liikunta- ja hyvinvointitapahtuma Liikukko Nää?, joka järjestetään jo seitsemännen kerran peräkkäin 20.1.2018 Ouluhallissa. Tänä kesänä, elokuun 17. päivä, Oulun Nuorkauppakamari järjestää toisen kerran Terwa Business Frisbeegolf -turnauksen, joka on uusi, rento ja urheilullinen verkostoitumistapahtuma Oulun alueen yrityksille. Tällä kertaa turnaus pelataan Virpiniemen Frisbeepuistossa.

Lisäksi Oulun Nuorkauppakamari järjestää tulevana syksynä Oulussa ensimmäistä kertaa palkintogaalan, jossa palkitaan Oulun alueen tekijöitä ja kootaan yhteen yrityselämän, julkisen sektorin ja kolmannen sektorin toimijoita. Gaalasta on tarkoitus tehdä vuotuinen perinne, jonka avulla luodaan positiivista henkeä ja tunnelmaa Ouluun. Tänä vuonna gaalan teema on Menestyksen tuleva vuosisata.

Tutustu Oulun Nuorkauppakamarin toimintaan tarkemmin osoitteessa http://www.jcoulu.org/.