Joensuun Nuorkauppakamari

Joensuun Nuorkauppakamari on aktiivinen toimija Pohjois-Karjalan elinkeinoelämässä. Kamari on tehnyt vuosien varrella yhteistyötä niin Pohjois-Karjalan Yrittäjien, Kauppakamarin kuin kehittämisyhtiö Josekin kanssa. Viime vuosina Joensuun Nuorkauppakamari on tehnyt myös runsaasti kamaritason yhteistyötä useiden paikallistasolla merkittävien yritysten kanssa; tärkeimpiä yhteistyökumppaneita ovat olleet mm. Pohjois-Karjalan Osuuskauppa, autotalo- ja maanrakennus E. Hartikainen Oy, Sitefactory Oy ja Grano Oy.

Kamaritoiminnassa Joensuun Nuorkauppakamari on tullut tunnetuksi onnistuneiden kokousviikonloppujen järjestäjänä. Edelliset kokoukset ovat olleet kansallinen vaalikokous Rocked In Joensuu 2013 ja aluevuosikokous Koliday 2016. Seuraava kamarin järjestäjä kokous tulee olemaan alueen hallitusakatemia marraskuussa.

Projektitoiminnassa Joensuun Nuorkauppakamari on osallistunut aktiivisesti kansallisiin projekteihin, kuten Tuottavaan Ideaan, Päivä Johtajana-tempaukseen ja Joulupuu-keräykseen. Alueen Tuottava Idea- palkintojen jako toteutettiin Joensuussa sekä viime- että tänä vuonna. Tänä vuonna Joensuun Nuorkauppakamarissa toteutetaan uusi projekti, jossa lähiseudun kaupoista jäävästä hävikkiruoasta huippukokit loihtivat upeita makuelämyksiä.

Viimeisenä parina vuotena Joensuun Nuorkauppakamari on saanut runsaasti aktiivisia uusia jäseniä. Tämä on ollut tärkeää yhdistyksen toiminnan jatkumisen ja elinvoimaisuuden kannalta, koska kamarista on myös ikääntynyt useita aktiivisia jäseniä viime vuosina. Tämän vuotinen sekä edelliset hallitukset ovatkin olleet sopiva combo kokemusta ja uutta virtaa! Jäsenistön aktiivisuudesta kertoo myös se, että useimpina viime vuosina kamarista on ollut edustus joko alueella tai keskusliitossa, tänä vuonna molemmissa.

Perustamisvuosi: 1963
Jäsenmäärä: 32
www-sivut: jcjoensuu.fi
Toiminta alue: Joensuu ympäristökuntineen