Alue D sai kaksi uutta Senaattoria

Kansainvälisen JCI-järjestön korkein tunnustus myönnettiin Sari Mieloselle ja Jenni Isoviita-Parikalle 26.9.2020 Suomen Nuorkauppakamareiden alue D:n aluevaalikokouksessa.

Sari Mielonen Kuopion Nuorkauppakamarista senaattoriksi #78904

Sari liittyi Kuopion Nuorkauppakamariin vuonna 2010 ja hän on ollut koko kymmenvuotisen JC-uransa aikana poikkeuksellisen aktiivinen. Hän on toiminut puheenjohtajana Kuopion Nuorkauppakamarissa, sekä viidessä muussa paikalliskamarin hallitusvirassa. Alueella Sari on toiminut aluekehityspäällikkönä, sekä kuluvana vuonna aluejohtajana.

Hallitustyöskentelyn lisäksi Sarin kädenjälki on näkynyt vahvasti myös järjestömme kokouksissa. Sari on toiminut kansallisen vuosikokouksen kokouspäällikkönä, sekä Tampereen Eurooppakokouksen COC Secretaryna. JC-uran varrella Sari on osallistunut yli 40 alueelliseen, kansalliseen ja kansainväliseen kokoukseen. Sarin JC-sydän on sykkinyt aina tekemiselle ja uuden oppimiselle. Hänet tunnetaan vastuunkantajana, joka tarttuu rohkeasti toimeen.

Jenni Isoviita-Parikka Kiteen Nuorkauppakamarista senaattoriksi #78894

Jenni Isoviita-Parikan JC-ura sai arvoisensa päätöksen D-alueen vaalikokouksen iltagaalassa, kun hän sai kansainvälisen JCI-järjestön suurimman huomionosoituksen eli senaattorin arvon. Jenni liittyi nuorkauppakamariin 2007. Aktiivisen 13-vuotisen uransa aikana hän on toiminut neljässä eri nuorkauppakamarissa. Puheenjohtajuuden lisäksi hän on kantanut vastuuta kahdeksassa muussa hallitusvirassa paikalliskamareissa. Lisäksi hän on palvellut alueella D tapahtumapäällikkönä, sihteerinä ja palkintopäällikkönä sekä vaalitoimikunnan jäsenenä valmentanut alueen tulevaisuuden tekijöitä. Hänet tunnetaan vastuunkantajana ja luottopakkina, joka on aina valmis jakamaan osaamistaan ja kannustaa muita etenemään kamaripolulla. Jenni on osallistunut yli 40:een alueelliseen, kansalliseen ja kansainväliseen kokoukseen ja myös ollut järjestämässä kansallista kokousta. Hän toimii nuorkauppakamaritoiminnan sanansaattajana ja tuo aktiivisesti esiin Nuorkauppakamarissa opittuja työelämätaitoja.

IhastuKommenttiJaa

Kommentit

Osuvimmat


You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *