KIMMELLÄ – Suomen Nuorkauppakamareiden D-alueen vaalikokous 2020 pidettiin 25.-27.2020 Joensuussa


*10-vuotisjuhlakokous*

#kimmella

Monipuolinen kokousohjelma innosti

Joensuun vaalikokous keräsi pitkästä aikaa JC-ystäviä koolle ja koko viikonloppu saatiin nauttia monipuolisesta ja jännittävästä kokousohjelmasta.

Perjantaina palkittiin alueen Tuottava Idea -kisan voittajat. Start up -sarjan voitto meni oululaiselle Golden Malt Limited Oy:lle, joka valmistaa gluteenitonta ohraa. Yrityssarjan voitti kuopiolainen terveysteknologiayritys Heart2Safe Oy ja Koruvalmistaja Saurum, jotka ovat yhdistäneet osaamisensa; lopputuloksena uuden sukupolven lääkinnällinen laite EKG-koru, AiVoni. Yhteiskuntasarjan voittoa oli Joensuussa vastaanottamassa Savonia AMK:n Business Centerin edustajat, jotka ovat luoneet Pohjois-Savon yrittäjyyden yhteisen oppimisympäristön.

Perjantaina kisattiin myös alueen Puhekilpailu, jonka voittajaksi kruunattiin Janika Ohtonen Kajaanin Nkk. Janika lähtee edustamaan alue D:tä kansalliseen Puhekilpailuun Helsinkiin, joka pidetään kansallisen vaalikokouksen yhteydessä. Lisäksi perjantaina kouluttauduttiin, vaaliehdokkaat olivat valmennuksessa ja esittäytyivät pj-kokouksessa sekä juhlittiin Tulojuhlassa.

Lauantain aamuvirkut aloittivat 5:55 viinijoogalla ja päivä jatkui DP- ja PJ -koulutuksilla, IPP- ja senaattoriohjelmalla sekä KEYNOTE-puhujista inspiroituessa. Iltapäivässä tentattiin vaaliehdokkaita ja käytiin alueen Debatti-kilpailu. Debatin vastaväittelijät olivat Kuopion Nkk ja Oulun Nkk. Voiton vei Kuopion Nkk ja he edustavat alue D:tä kansallisessa Debatti-kilpailussa Helsingissä, joka pidetään kansallisen vaalikokouksen yhteydessä. Lauantain kruunasi upea alue D:n 10-vuotisjuhlagaala, jossa senaattoriarvon saivat ansaitusti Sari Mielonen Kuopion Nkk ja Jenni Isoviita-Parikka Kiteen Nkk.

Sunnuntaina valittiin uusi alueorganisaatio vuodelle 2021:

aluejohtaja Jani Kuokkanen Joensuun Nkk
aluekoordinaattori Ulla Pirkola Oulun Nkk
aluekehityspäällikkö Laura Halonen Oulun Tervaporvarien Nkk
aluekoulutuspäällikkö Miia Nissinen Ylä-Savon Nkk
aluesihteeri Ville Koivisto Rovaniemen nkk.
aluekansainvälisyyspäällikkö Henna-Mari Närhi Kajaanin Nkk aluemyyntipäällikkö Emilia Hakola Raahen Nkk

#deevoimaa

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *