Alueelle kolme uutta senaattoria #76943 Jani Sormunen, #76945 Päivi Karkkola ja #76946 Sanna Halttunen

KASVA – Suomen Nuorkauppakamarien kansallinen vaalikokous 2018 huipentui 13.10.2018 myönnettyihin senaattorin arvonimiin. Senaattorin arvo on kansainvälisen JCI-järjestön korkein tunnustus, joka oikeuttaa elinikäiseen osallistumiseen nuorkauppakamaritoimintaan.

Poikkeuksellisesti jopa viisi ansioitunutta nuorkauppakamarilaista palkittiin järjestön hyväksi tekemistään uhrauksista. Henkilöistä kolme tulee Deeltä:

Jani Sormunen #76943
Kuopion Nuorkauppakamarista. Jani on toiminut oman kamarinsa puheenjohtajana vuonna 2017, sekä sen lisäksi hän on toiminut Alue D:n sekä Keskusliiton tehtävissä. Jani on kansainvälisestikin tunnettu ja rakastettu persoona, joka puheenjohtajana toimiessaan kasvatti oman kamarinsa jäsenmäärää melkein 20 prosenttia ja avasi uuden twinning-suhteen Kuopion ja Aalstin välille.
 
Päivi Karkkola #76945
Rovaniemen Nuorkauppakamarista. Päivi on toiminut aktiivisesti kahdessa eri kamarissa, Alue D:llä ja Keskusliitossa. Päivi toimi Meri-Lapin Nuorkauppakamarin puheenjohtajana vuonna 2014 ja siirryttyään Rovaniemen Nuorkauppakamariin, paikallinen hallitusura sai jatkoa vuonna 2016. Päivi on myös toiminut Alue D:n Aluejohtajana vuonna 2015 ja kansallisena GLC:nä vuonna 2017. Vuonna 2018 Päivi on toiminut Vaalilautakunnan jäsenenä.
 
Sanna Halttunen #76946 
Kiteen Nuorkauppakamarista. Sannan uraa voi parhaiten kuvailla sanalla ”kattava”. Hän on ollut Kiteen Nuorkauppakamarin jäsen
16 vuotta, toiminut puheenjohtajana vuonna 2007, useammassa aluetehtävässä ja Keskusliiton markkinointipäällikkönä vuonna 2010. Sanna on koonnut Kiteen Nuorkauppakamarin historian kansien väliin ja toimii aktiivisena vaikuttajana Kiteellä.
Paljon onnea uusille senaattoreille!

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *