Esittelyssä aluetietohallintopäällikkö Toni Keränen

 Moi,

Olen Toni Keränen, aluetietohallintopäällikkö (R-ITM) alueella D. Tehtäviini kuuluu lähes kaikki tietohallintoon ja atk-järjestelmiin liittyvien ongelmien selvittelyt oli kyseessä sitten sukunimen vaihtaminen M-filesiin tai aluesihteerin avustaminen Lyyti-kirjautumisjärjestelmän kanssa.Tietohallintotiimi kansallisella tasolla on osa viestintätiimiä, ja käytännössä koostuu aluetietohallintopäälliköistä sekä kansallisesta tietohallintojohtajasta ja viestintäjohtajasta. Yhdessä tällä porukalla sitten avustamin kamarilaisia erilaisissa ongelmissa. Aluetiimissä lähinnä toimin koko tiimin tukena kokousjärjestäjien kanssa. Kun kaikki on ok, niin toiminta on aika näkymätöntä kamarilaisilla, mutta tehtävä antaa näkymän maanlaajuisiin toimintoihin. Lähtöisin itse olen Kajaanin nuorkauppakamarista, jossa edelleen vaikutan. Mikäli SNKK:n tarjoamien järjestelmien kanssa on ongelmia, niin olkaa yhteyksissä.

Tonin vastaukset kysymyksiin:

1. ​Hymyiletkö aina kuvissa? Yritän, mutta en aina onnistu.

​2. ​Tanssitko ilman musiikkia? Kyllä, tarvittaessa ja oikeassa seurassa.

​3. ​Osaatko vaihtaa auton öljyt? Osaan, mutta mieluummin vaihdatan ammattilaisella.

​4. ​Kuinka monta kieltä osaat puhua? Kahdeksaa. Paria sujuvasti, paria kohtalaisesti, loppuja vähemmän.

​5. ​Pelkäätkö korkeita paikkoja? Kärsin terveestä korkean paikan pelosta, eli en pelkää liitovarjoilua, mutta kyllä kaihdan kolmen metrin kiipeämistä.

​6. ​Laulatko autossa / suihkussa? Laulan, myös pyydettäessä.

​7. ​Oletko ikinä itkenyt onnesta? Olen.

​8. ​Jotain hauskaa mitä on tapahtunut viime aikoina? Vietän parhaillaan kesälomaa, eli reissussa Tanskan ja Belgian kautta takaisin Suomeen. Hauskana pidän kaverin mopsia, joka on jostain syystä löytänyt minusta uuden kaverin. Hauska otus.

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *