Alueelle kaksi uutta senaattoria, Jere Niskanen #76237 ja Antti Immonen #76238 

Jere Niskanen tuli jäseneksi Kuopion Nuorkauppakamariin 2011. Hän on ollut erittäin aktiivinen koko JC-uransa ajan. Jere on toiminut viisi vuotta Kuopion Nuorkauppakamarin hallituksessa. Puheenjohtajana Jere toimi vuonna 2015. Vuonna 2016 Jere oli alueen D aluejohtaja ja Suomen Nuorkauppakamareiden hallituksen jäsen. Hän on toiminut myös alueen vaalitoimikunnan jäsenenä sekä Strategia! -koulutuksessa tiimikouluttajana. Hän on osallistunut lähes kaikkiin alueellisiin, kansallisiin ja kansainvälisiin kokouksiin, jotka hänen JC-uransa aikana on järjestetty. Jere on koulutukseltaan KTM ja vastaa KPMG:n Kuopion toimistosta. Hän on pyyteettömästi jakanut ammatillista osaamistaan ja toiminut kannustajana ja sparraajana monelle jiiceelle ja kamarille. Jere on tunnettu erinomaisesta huumorintajustaan ja kyvystään verkostoitua. Hänen suuri JC-sydän jatkaa sykkimistä tästä eteenpäin senaattorina.

Antti Immonen on ollut 15 vuotta nuorkauppakamarilainen. Vuodet 2003-2012 hän toimi Joensuun Nuorkauppakamarissa ja vuodesta 2013 Kuopion Nuorkauppakamarissa. Antti on toiminut kuusi vuotta Joensuun ja Kuopion kamareiden hallituksissa. Alueella Antti on vastannut kansainvälisyysasioista, toiminut Strategian Senior Advisorina sekä koulutuspäällikkönä. Lisäksi Antti on toiminut Strategia!-koulutuksen pääkouluttajana. Antti tunnetaan erinomaisena kouluttajana, joka on koko JC-uransa jakanut omaa ammatillista osaamistaan ja ollut rakentamassa sekä kehittämässä konsepteja mm. strategiaan ja koulutuksiin. Hän tunnetaan jiiceenä, joka hoitaa hommat jämptisti mutta rennosti. Hän on tukipilari ja luottopakki, joka vie maaliin sovitut asiat ja tekee vielä vähän enemmän mitä alunperin piti.  Tämän hyvin pidetyn ja arvostetun nuorkauppakamarilaisen  JC-ura jatkuu tästä eteenpäin senaattorina.

 

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *