Esittelyssä aluetapahtumapäällikkö Arttu Taponen

Terveisiä Joensuusta! Näin tänään työmatkalla hirven, joka uiskenteli tajutonta kyytiä myötävirtaan pitkin Pielisjokea. Hirven! Ainakin yksi bussi oli kuulopuheiden mukaan meinannu ajaaalas Suvantosillalta. Se on korkea silta. Karmeita asioita…

Kamarijutuista tässä kuulemma piti kertoa. Noniin, saamanne pitää. Vuosi oli 2014, kun nykyään jo senaattori, #jotain, nimeltänsä Natunen miut mukaan sai houkuteltua. Lähdettiin samaisena vuonna konseptoimaan uutta tapahtumaa paikallisten yrittäjien myynti-innokkuuden nostamiseksi mutta sekin proggis venyi seuraavalle vuodelle. Puoliksi suunniteltu on hyvin tehty sanoi Niskasen Jere. Kuopiosta. Ihmettelin tuota jo silloin mutta en uskaltanu suutani avata, se kun oli silloin aluejohtaja ja Pääjohtaja ja Luoja lie mitä muuta. No, meillähän nämä hommat on joka tapauksessa aina tehty mentaliteetillä Best or Nothing, joten kunnon suunnittelu oli ihan paikallaan. 2015 sitten pääsinkin jo hallitukseen, suoraan epämukavuusalueelleni kamarin sihteeriksi. Siitä eteenpäin oman kamarin virkoja on kertynyt LOM ja nyt DP. Alueen puolella olin viime vuonna R-BUS ja nyt R-LOM. Ensi vuoden PRES-pestin jälkeen on varmaan hyvä ottaa vähän henkeä. Jos keskittyisin vaikka runojen laulantaan.

Näin, siinäpä se oli. Kesän aattelin viettää grillaillen. Jos tuon meidän johtotähtien jakelijan, eli Lajusen Antin saisin houkuteltua joskus terassille, niin ehkä yhden oluen voisin kesän aikana kurkustani alas kumota. Mutta hankalaa se tuntuu olevan, ehkä syksyllä alue- tai kansallisessa kokouksessa sitten. Tai sitten vaan grillaillaan sielläkin. Mitä?!

Laittakaa rohkeasti tapahtumia tulemaan ja jos vinkkiä tai ideointia kaipaatte, niin oon aina valmis (useimmiten, jos totta puhutaan) höpisemään ja ideoimaan. Meidän tämänvuotista LIO:a, Tuomasta, lainatakseni ihan härskisti ja suoraan: ”Ihanaa, saatana!”

– Uatu

 

Kysymykset vastauksineen: 

 
1) Hymyiletkö aina kuvissa?
En. Harvoin hymyilen ylipäätään. Yleensä murjotan.

2) Tanssitko ilman musiikkia?
Yhtä huonosti kuin musiikin kanssakin ja vieläpä yllättävän usein.

3) Osaatko vaihtaa auton öljyt?
En, enkä haluakaan. Ammattilaiset on sitä varten.

4) Kuinka monta kieltä osaat puhua?
Niin montaa kuin tarvitaan.

5) Pelkäätkö korkeita paikkoja?
Jo viime sunnuntain visiitti tivolin maailmanpyörässä sai miut pitämään tyttäreni (6v.) kädestä kiinni.

6) Laulatko autossa / suihkussa?
Ks. vastaus kohdasta 2.

7) Oletko ikinä itkenyt onnesta?
Tästä nyt vaan tulee se Leevin biisi mieleen. Siinä mielessä en.

8) Jotain hauskaa mitä on tapahtunut viime aikoina?
Hirvi ui pitkin Pielisjokea tänään. Hirvi!

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *