Esittelyssä Vuoden Nuori Menestyjä -aluekilpailupäällikkö

Minä olen Anne Mykrä Warkauden Nuorkauppakamarista. Kamaritoimintaan liityin mukaan vuonna 2012 kahden JC-ystäväni sekä työnantajani ”painostuksesta” ja mukaan aktiiviseen toimintaan minut huijattiin sanomalla, että ”ei koejäsenestä voi tulla messupäällikköä, lähde vain ryhmään mukaan”. Pian huomasin olevani SavonSampo –messujen projektipäällikkö ja hyvä niin, sillä kamariurani sai rohkean alun eikä vauhti ole siitä juuri hiipunut. Reiluun viiteen kamarivuoteen mahtuu viisi hallitusvirkaa, neljän ison projektin vetovastuu sekä useita muita projekteja, joissa olen ollut mukana tekemässä ja oppimassa. Aluevirkoja minulla on ollut kaksi: Vuoden Nuori Johtaja aluekilpailupäällikkyys (2016) ja tänä vuonna Vuoden Nuori Menestyjä aluekilpailupäällikön mielenkiintoinen tehtävä. Lisäksi tänä vuonna hoidan oman kamarini tiedottajan tehtävää.

Siviilissä työskentelen aluejohtajana ja perheeseeni kuuluu puoliso sekä 8-vuotias tytär, kissa ja koira. Nuorkauppakamaritoiminnan lisäksi harrastan aktiivisesti kuntosalia, juoksua sekä luen paljon.

Lopuksi perinteiset kysymykset jotta tiedämme Annesta enemmän, kuin mitä hän haluaisi:

1) Hymyiletkö aina kuvissa? Aina 😉 Tästä on tullut jopa eräänlainen vitsi ystäväpiirissäni 😀

2) Tanssitko ilman musiikkia? En ilman enkä mielellään musiikinkaan kanssa

3) Osaatko vaihtaa auton öljyt? Varmaan osaisin jos kokeilisin… 😛

4) Kuinka monta kieltä osaat puhua? Periaatteessa neljää (suomi, ruotsi englanti ja ranska) tosin sujuvasti noista sujuu vain suomi ja englanti

5) Pelkäätkö korkeita paikkoja? Todellakin pelkään!

6) Laulatko autossa / suihkussa? Autossa kyllä, suihkussa en

7) Oletko ikinä itkenyt onnesta? Kyllä, monta kertaa. Liikutun hyvin helposti ja minulla on usein ”tippa linssissä”

8) Jotain hauskaa mitä on tapahtunut viime aikoina? Perheen järjestämä äitienpäiväyllätys oli mukava. Samoin lomamatka Espanjaan oman ja ystäväperheen kanssa.

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *