Esittelyssä alueen Tuottava Idea -kilpailupäällikkö, Marjo Kämäräinen

Hellurei ja aurinkoista huhtikuuta!

Titteli on Tuottavan Idean aluekilpailupäällikkö ja nimi Marjo Kämäräinen. Asustan keskellä Kuusamon korpia ja kotikamarissani toimitan tänä vuonna COM:n virkaa. Kamaritoimintaan lähdin mukaan vuonna 2011 ja puheenjohtajan virka tuli lusittua vuonna 2015.

Tuottava Idea -kilpailu on käynnissä tälläkin hetkellä, käykäähän tutustumassa kisaan www.tuottavaidea.fi. Jokaisella teillä välähtää varmasti mieleen ainakin yksi tuottavassa käytössä oleva idea tai mahtava start uppi, ei muuta kuin kannustamaan näitä yrittäjiä osallistumaan kisaan jossa on jälleen kerran huikeat palkinnot.

Nuorkauppakamarikuplan ulkopuolella työskentelen Metsähallituksella kansainvälisen matkailun kehittämisen parissa ja suurin osa vapaa-ajastani kuluu metsässä tyttöni ja koirani kanssa samoillessa taikka pyssyn kanssa lenkkeillessä tahi ongen kanssa rantoja mittaillessa. Korpeutumisesta huolimatta olen yllättävän sosiaalinen ihminen joten eläpä eppäille tulla juttusille kun törmäillään taikka soitella Tuottavan Idean (tai ihan minkä tahansa) puitteissa.

Tässä muutama kysymys mihin Marjo vastasi, jotta saisimme tietää hänestä jotain spesiaalia.

  1. Mikä on parasta mitä kesällä voi tehdä?

Parasta kesällä on järvessä uiminen, vaeltaminen, grillaaminen ja kasvimaalla touhuaminen

  1. Kuka on mielestäsi supersankarien ehdoton kuningas tai kuningatar?

Supersankareista ehdoton ykkönen on Batman. No explanation needed.

  1. Oletko aamu- vai iltaihminen?

Aamuihminen, sillä aikaisin aamulla olen tehokkaimmillani ja nautin hiljaisista aamuista kun muut vielä nukkuu.

  1. Jos saisit aikakoneen, mihin aikaan matkustaisit ja miksi?

Matkustaisin vuoteen 2117 katsomaan tulevaisuuden meininkejä tarkistaakseni, mitä me voisimme tehdä nyt paremmin, jotta tulevaisuudessa olisi parempi elää.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *