Alueen D puhekilpailun voitto Warkauden Nuorkauppakamariin

 

Alueen D puhekilpailu käytiin Siilinjärven nuorkauppakamarin aluevuosikokouksessa 25.3.2017 hotelli Isovalkeisella. Saimme nauttia mielenkiintoisista ja inspiroivista puheista, joiden aiheena oli kuinka yhteisöllisyys toimii väylänä suurempaan menestykseen. Aihe kumpusi kansallisen strategiasta, jossa yhtenä kehitysohjelmana on yhteisöllisyys.

Puhekilpailun voitti Ari Saavalainen Warkauden Nuorkauppakamarista. Hän vakuutti tuomariston varmalla esiintymisellään sekä tarinallisuudella. Ari kommentoi kilpailun jälkeen, että puhekilpailun odotus oli todella kutkuttavaa – Jännitystä ja innostumista yhtä aikaa. Ehdottomasti harrastukseni kohokohtia!

Kunniamaininnan sai Samuel Saukkonen Kuopion Nuorkauppakamarista. Hänen puheensa ilo ja energia saivat myös yleisön innostumaan.

Ari Saavalainen edustaa aluettamme kansallisessa puhekilpailussa Lahdessa.

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *