Alueella D palkitut vuoden 2016 toiminnasta

 Alueen D palkintogaala juhlittiin alueen vuosikokouksen yhteydessä 25.3.2017.
Paras kamarin puheenjohtaja
Riikka Pohjanen, Oulun Nuorkauppakamari
Riikka on johtanut Oulun nuorkauppakamaria esimerkillisesti, huolimatta lyhyestä valmistautumisajasta vahva johtajuus ja tehokas hallitustyöskentely loivat aktiivisen vuoden aikana erinomaista jc-toimintaa ja jatkuvuutta tuleville vuosille.
Kunniamaininta 
Miika Mononen, Kajaanin Nuorkauppakamari
Miika on kokonaisvaltaisesti nostanut kamarin yhteishenkeä ja tehnyt vaikuttavan vuoden oman kamarinsa juhlavuonna etenkin yhteiskunnallisen vaikuttamisen osalla.
Paras koejäsen
Ville Koivisto, Rovaniemen Nuorkauppakamari
Tänä vuonna on ollut erittäin aktiivista koejäsentoimintaa kotikamareissa ja lähialueella,  esimerkillistä osallistumista. Ratkaisevaksi tekijäksi nousi Villen aktiivinen osallistuminen myös kansainväliseen toimintaan.
Paras aluevirkailija
Maria Sippala, aluekoordinaattori 2016, Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamari
Paras aluepäällikkö
Janne Crohns, Tuottava Idea, Joensuun Nuorkauppakamari
Vuoden nuorkauppakamarilainen
Päivi Karkkola, Rovaniemen Nuorkauppakamari
Päivi on vaikuttanut vahvasti oman kamarinsa perustoiminnan aktivoimiseen ja kehittämiseen. Hän on ollut aktiivinen ja antanut oman vahvan panoksensa myös kansallisessa ja alueellisessa toiminnassa strategiatyön kautta. Lisäksi hän on kehittänyt vahvasti omaa koulutusosaamistaan.
Paras kamaritoiminta
Kajaanin Nuorkauppakamari
Yhdessä tekemistä, merkittävää yhteiskunnallista vaikuttamista, kansainvälistä kamaritoimintaa, monipuolista jäsenkehitystä, onnistuneita talousprojekteja ja esimerkillistä jäsenyhdistyksen johtamista.
Paras projekti
Social Friday, Kajaanin Nuorkauppakamari
Social Friday on malliesimerkki vaikuttavasta nuorkauppakamaritoiminnasta, active citizen frameworkin ilmentymä, hyöty sekä yksilölle, että yhteiskunnalle, josta muodostui vuoden aikana alueellinen ilmiö, mikä noteerattiin aina Ylen uutisia myöten.
Paras yhteistyöprojekti
Koliday, Kiteen ja Joensuun Nuorkauppakamarit
Kokousjärjestämisen vahva tuki ja kokemus Joensuusta, ja Kiteen halu ja into tehdä vaikuttava projekti saivat aikaan oikeasti yhteistyössä tehdyn erittäin onnistuneen aluekokouksen. Lisäksi projektin yhteiskunnallinen vaikuttavuus nosti esille mm. Pohjois-Karjalan matkailunäkyvyyttä.
Kunniamaininta
Heidi Silventoinen
Yhteistyöprojektin johtaminen projektissa, jollaiseen ei ole aiemmin osallistunut. Ottaa suuren vastuun ja onnistuu jokaisella alueella kirkkaasti!
 Paras tiedotustoiminta
Oulun Tervaporvarien Nuorkauppakamari
Määrätietoinen ote tiedotuksessa uudenlaisen aktiivisuuden kautta. Oman kamarin imagon tavoitteellinen kehittäminen ja sisäisen viestinnän uudet tuulet. Erittäin monipuolinen ja vaikuttava Instagram- tilin käyttö.
Paras koulutustoiminta
Rovaniemen Nuorkauppakamari
Kokonaisuutena vahvasti uudistunut ja kasvanut koulutustoiminta. Vaikuttavan koulutustoiminnan vuosi, jonka merkitys nousi esiin sekä oman kamarin sisällä, että myös JCI-koulutusten tuomisena kamarin ulkopuolelle.
Kunniamaininta
Oulun Nuorkauppakamari, kouluttajana kehittymisen mahdollistaja. Vahvaa ja laadukasta koulutustyö.
Aktiivinen vaikuttaja
Kajaanin Nuorkauppakamari
Useita yhteiskunnallisesti vaikuttavia projekteja niin kansainvälisesti kuin alueellisesti. Ilmiöksi muodostunut Social Friday edisti paikkakunnnan yrittäjien verkostoitumista uudella tavalla. Yhteistyö uusien kumppaneiden kanssa. Huikea määrä mediaosumia. Kansainvälisyyden kehittäminen ja kainuulaisen peliteollisuuden vieminen Eurooppakokoukseen.

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *