Kiinnostaako näköalapaikka nuorkauppakamaritoimintaan maailmalla?

Jos vastasit kyllä, niin hae nyt kansainvälisten palkintojen (EC / WC) palkintotuomariksi. Haku on alkanut!

Palkinnot arvioidaan englannin kielellä ja kommunikaatio kansainvälisten palkintotuomareiden kesken tapahtuu englanniksi. Arviointi tapahtuu jci.cc:n SCRAP-BOOK-sovelluksen avulla verkossa. Kansallinen palkintopäällikkö perehdyttää palkintotuomarit tehtäviinsä. Palkintotuomarina toimiminen ei edellytä osallistumista EC/WC kokouksiin.

Miten tulee toimia?

Tee lyhyt vapaamuotoinen hakemus otsikolla ”Miksi juuri minä olen hyvä valinta kansainvälisten palkintojen palkintotuomariksi”. Kerro hakemuksessa kielitaidostasi sekä kuvaa mahdollisuutesi resursoida aikaa palkintojen tuomaroinnille. Lähetä sitova hakemus osoitteeseen anu.haapasalo@jci.fi 12.2.2017 mennessä. Ilmoita hakemuksessa haetko tuomariksi Eurooppa- vai Maailmankokoukseen vai molempiin. Liitä hakemukseen kantakortti.

SNKK:n hallitus tekee valinnan Lahden kansallisessa vuosikokouksessa.

Lisätietoja tuomarihausta: kansallinen palkintopäällikkö Anu Haapasalo, anu.haapasalo@jci.fi

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *