JCI- Joulukalenteri

JCI Joulukalenteri

Meri-Lapin Nuorkauppakamarin Joulukalenteri 2015 sai alkunsa 1.12, jolloin kamarin puheenjohtaja Liisa Koivisto sai siitä vision. Liisa kysyi hallitukselta saman tien Facebookissa luvan toteutukselle. Vihreää valoa saatuaan Liisa rupesi heti hommiin kalenterin toteuttamiseksi. Liisa kysyi kamarin suljetussa Facebook-ryhmässä kamarilaisiltamme syitä kuulua nuorkauppakamariin ja ajatuksia alkoi lennellä saman tien. Samalla kun teksteja tuotettiin, Liisa etsi niihin sopivia kuvia. Mitä useampia ihmisiä kuvassa on, sen parempi, sillä silloin heitä voi merkitä kuviin ja joulukalenteri saa enemmän näkyvyyttä. Kalenterin kuvat teksteineen luotiin ilmaisella kuvankäsittelyohjelmalla Picasalla ja julkaisut ajastettiin samantien kamarimme julkiselle Facebook-sivulle. Joulukalenteri oli hauska ja nopea tempaus toteuttaa, mutta siitä on ollut iloa pitkään. Suosittelen tätä muillekin ensi vuonna! 

Teksti ja kuvat: Liisa Koivisto

 

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *