Hallitusakatemiassa koulutettiin ensi vuoden tekijöitä

Alue D:n Hallitusakatemiaa vietettiin Hanat Auki! -teemalla 25.-27.11.2015 Raahessa. Tulojuhlassa kisailtiin hauskassa visassa tehden erilaisia tehtäviä. Lauantaipäivä pyörähti käyntiin aluejohtaja2016 Jere Niskasen johdolla. Kaikki osallistuivat myös Hallituspeliin, jossa mietittiin mahdollisia eteentulevia pulmatilanteita. Tämän jälkeen jakauduttiin virkakohtaisiin koulutuksiin ottamaan oppia ensi vuoden vastuualueista ja tutustumaan kollegioihin muista kamareista. Iltapäivällä kokoonnuttiin vielä koko porukalla kuulemaan SNKK:n strategisista painopistealueista ja kamareiden huippuprojekteista.

Lauantain gaalassa vaihtuivat aluejohtajan käädyt. Päivi luovutti istuvien puheenjohtajien avustuksella käädyt Jerelle. Koko viikonloppu sujui joustavastai ja kaikki saivat roppakaupalla eväitä ensi vuota varten. Iso kiitos Raahen nuorkauppakamarille järjestelyistä. 🙂

Kuva: Sini Torni

Teksti: Sanna Mathlin

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *