Vuoden Nuori Johtaja 2015 haku on päällä!

Vuoden Nuori johtaja -kisa

Ehdota Vuoden Nuorta Johtajaa 2015! Kilpailuun voi ehdottaa ketä tahansa alle 40-vuotiasta johtajaa, joka toimii vastuullisesti ja esimerkillisesti. Kuka tahansa voi ilmoittaa ehdokkaan kilpailuun. Ehdotus on helppo jättää osoitteessa: http://www.nuorijohtaja.fi/ilmoita.
CxO ja Ketterät Kirjat Oy arpovat Vuoden Nuori Johtaja -kilpailuun ehdotuksen tehneiden kesken:
– viisi CxO Leader – johtajaprofiilia (arvo 200 + alv €) ,
– viisi Paras Neuvoni Johtamiseen Ikinä -kirjaa ja
– viisi Karisma – 30 keinoa kehittää henkilökohtaista vaikuttavuutta -kirjaa

Arvonta suoritetaan 15.9.2015. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Palkintoina olevia tuotteita hyödynnetään myös vuoden nuoren johtajan kehittämisessä.
Lisäksi nuorkauppakamareiden keskuudessa on käynnissä skaba, jossa palkitaan aktiivisin kamari ja alue (A, B, C, D) makeilla palkinnoilla! Kilpailuaikaa on 13.9.2015 saakka. Jokaisesta ehdotetusta johtajasta kamari saa pisteen. Lisäksi lisäpisteen saa kustakin johtajasta, joka edustaa teknologiateollisuutta (elektroniikka- ja sähköteollisuus, kone- ja metallituoteteollisuus, metallien jalostus, suunnittelu ja konsultointi tai tietotekniikkaa).
Suomen Nuorkauppakamarit ry on järjestänyt Vuoden Nuori Johtaja -kilpailun vuodesta 2007 alkaen. Kilpailun pääyhteistyökumppani on Teknologiateollisuus ry. Kilpailussa palkitaan myös Teknologiateollisuuden Vuoden Nuori Johtaja. Kilpailun yhteistyökumppaneita ovat myös CxO Mentor, Experis, yritysvastuuverkosto FIBS, Taloudellinen tiedotustoimisto ja Suomen Ekonomit.
Lisätietoja:
http://nuorijohtaja.fi
https://www.facebook.com/nuorijohtaja
Aluekilpailupäällikkö Auli Kangas, p. 050 5887755

Teksti: Auli Kangas

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *