Paikallista! — Myynnin tehokoulutus ja kaupunkitapahtuma

Joensuun Nuorkauppakamari Ry järjesti yhteistyössä Josek Oy:n kanssa myynnin tehokoulutuksen ja Paikallista! kaupunkitapahtuman Joensuussa 12.6.2015 – 13.6.2015. Perjantai-iltana 12.6 keskityttiin myynnin saloihin Diili-ohjelman voittajan Antti Seppisen johdolla, joka tuli pitämään joensuulaisille pienyrittäjille suunnatun myynnin tehokoulutuksen. Myyntikoulutukseen osallistui n. 30 henkeä ja koulutettavat saivat teorian lisäksi konkreettisia ohjeita ja vinkkejä asiakaspalvelulliseen lisämyyntiin.

Lauantaina ravintola Kerubissa järjestettiin itse päätapahtuma eli paikallisia yrityksiä ja niiden palveluita esittelevä koko perheen tapahtuma; Paikallista! Tarkoituksena oli antaa yrittäjille mahdollisuus lähteä toteuttamaan edellisillan myyntikoulutuksen antamia oppeja heti tuoreeltaan tositoimissa. ”Ajatus meillä on näyttää kaupunkilaisille, kuinka paljon alueellamme on palvelutarjontaa ja ettei kaikkea tarvitse lähteä hankkimaan netistä tai maakunnan ulkopuolelta. Ja yrittäjille tahdomme antaa viestin, ettei pelkkä aggressiivinen odottaminen riitä, vaan on erottauduttava muista.” kertoo projektipäällikkö Arttu Taponen.

Tänä vuonna tilaisuutta juonsi näyttelijä Ismo Apell ja paikalla nähtiin myös Antti Seppinen, joka jakoi vielä viime hetken neuvoja yrityksien edustajille. Yrityksien ständejä oli yhteensä 15 ja väkeä saapui tapahtumaan mukavasti, huolimatta siitä että tilaisuus järjestettiin ensi kerran. Tilaisuus sujui hyvin ja tapahtumasta onkin tarkoitus tehdä jokavuotinen perinne, missä kaupunkilaiset pääsevät tutustumaan paikalliseen yritys- ja palvelutarjontaan.

Paikallista! kokonaisuudesta lisätietoja antaa projektipäällikkö JNKK SECY Arttu Taponen, arttu.taponen@me.com.

Teksti ja kuva: Ville Hämäläinen

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *