Be Better, asiaa koulutuksista!

Suomen Nuorkauppakamarit ry kouluttaa aktiivisesti jäsenistöään. D alueella linkki keskusliittoon päin on aluekoulutuspäällikkö (R-IND) Sini Torni. Kouluttamisen tiimoilta tehdään yhteistyötä OK-Opintokeskuksen kanssa. Yhteistyön hyötyinä on mm. alueiden koulutustuki. Koulutustuotteina tarkastellaan vuosittain järjestettyjä SNKK:n koulutuksia kuten JCI Achieve, Admin, Impact sekä Vakuuta & Vaikuta että Kehity kouluttajana –koulutukset. Myös aluekokousten ja hallitusakatemioiden koulutukset sisältyvät alueiden tukeen.

Kamareiden kannattaa järjestää koulutuksia monestakin syystä. Käymällä koulutuksia saamme alueella lisää SNKK:n virallisten koulutusten kouluttajia. Koulutuksia myymällä kamarit voivat myös tienata rahaa. Vakuuta & Vaikuta -esiintymistaidon koulutusta kannattaa markkinoilla kamareiden yhteistyökumppaneille. Koulutuksessa kiinnitetään huomiota esiintymisvalmiuksiin, esitysten valmisteluun, sisällön ja puhuttelevuuden rakentamiseen. Kouluttajista saat lisätietoja Siniltä. Seuraa myös alueemme koulutustarjontaa alueen kotisivujen tapahtumakalenterista ja uutiskirjeistä.

Järjestäessänne näitä SNKK:n koulutuksia ilmoittakaa siitä viimeistään kaksi viikkoa ennen koulutusta Sinille ja kansalliselle koulutusjohtajalle Mari Junnilalle. Tapahtumassa koulutuksen järjestäjä huolehtii osallistujalistan ja osallistujatietolomakkeen täyttämisestä. Nämä lomakkeet palautetaan kahden viikon kuluessa Sinille ja Marille. Alla lomakkeet.

Opintojakson osallistujaluettelo 2015 lomake 4

Opintojakson osallistujaluettelo 2015 lomake 4

Teksti: Mari Junnila, edit. Sanna Mathlin

Kuva: Kari Mattila

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *