Ensi vuoden kokousjärjestäjät on valittu!

Warkauden Nkk järjestämässä SNKK:n D alueen vuosikokouksessa 27.-29.3.2015 Leppävirralla hyväksyttiin D alueen vuoden 2014 toimintakertomus ja vuoden 2015 toimintasuunnitelma. Puheenjohtajat myös päättivät aluekunniajäsenyyden myöntämisestä. Aluekunniajäsenyys voidaan myöntää jäsenkamarin hakemuksesta sellaiselle henkilölle, joka on toiminut merkittävällä tavalla Alue D:n hyväksi. Aluekunniajäsenyys oikeuttaa osallistumaan alueella D järjestettäviin tapahtumiin.

Lisäksi päätettävien asioiden listalla olivat tulevien alueellisten tapahtumien järjestäjät. Hallitusakatemia 2016 päätettiin pidettäväksi 27.–29.11.2015 Raahessa teemalla Hanat auki!
”Moottoripyöräharrastuksen sanotaan olevan elämäntapa ja sitä on myös nuorkauppakamaritoiminta. Jokainen JC aloittaa taipaleensa Prospect-patch rinnassaan ja armottomien tulikokeiden kautta päästyään jäseneksi luvassa onkin The Ride of Your Life! Vaikka tilanteet kävisivätkin kuumiksi, kaveria ei kuitenkaan jätetä, mikä on myös Riders’ code no.1. Muodostetaan ensi vuoden hallituksista tiivis ja yhteen hiileen puhaltava jengi Raahen upeassa hallitusakatemiassa!”

18.-20.3.2016 pidettävästä aluevuosikokouksen järjestäjästä käytiin tiukka taisto ja voittajaksi selviytyi Joensuun ja Kiteen kamarin yhteistyöprojekti Koliday 2016!
”Kokouksen nimi on Koliday 2016, viitaten samalla paikan nimeen ja historiaan lomanviettopaikkana. Koli on houkutellut matkailijoita 1800-luvun lopulta saakka ja on Suomen vanhin hiihtokeskus. Ensimmäinen matkailumaja, Ylämaja, perustettiin 1896 ja suurta kasvua Koli koki 1930-luvulla, jolloin sinne rakennettiin ensimmäiset laskettelurinteet ja serpentiinitie vaaran päälle. Tähän liittyen kokouksen teemana on hiihtoaihe vintage-tyyliin: tulojuhlan teema on Monotanssit ja gaalan teema matkailumajan aikakauden glamour.”

Syksyn vaalikokouksen pitopaikaksi valittiin Iisalmi, jossa Ylä-Savon Nkk järjestää Valtaistuinpelin.
”Alue D:n 2016 vaalikokouksen ajankohdaksi on päätetty 16.–18.9.2016. Kokouspaikkakuntana toimisi Iisalmi, jonka ydinkeskustassa sijaitsevat kokouksen tärkeimmät tapahtumapaikat eli Sokos Hotel Koljonvirta (majoitus), Iisalmen Kulttuurikeskus (koulutukset ja kokoukset sekä lauantain iltagaala) sekä Olvi Oluthalli (perjantaintulojuhla). Kokouksen ja samalla koko viikonlopun nimeksi on valittu Valtaistuinpeli, sillä viikonlopun aikana valitaan Alueellemme kuningatar tai kuningas johtamaan Itä- ja Pohjois-Suomen klaanien liittoa eli ylhäistä Alue Deetä.”

Teksti: Sanna Mathlin
Kuva: Seija Komulainen

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *