Haku Eurooppa- ja maailmankokouksen palkintuomareiksi on alkanut!

Kiinnostaisiko sinua näköalapaikka siihen, mitä Nuorkauppakamaritoiminnassa tapahtuu maailmalla? Se oli sinulle tarjolla juuri nyt! Lähde mukaan työskentelemään kansainvälisenä palkintotuomarina Eurooppa- ja/ tai Maailmankokouksessa.
Kansainvälinen palkintotuomari arvostelee palkintohakemukset omalta oman tietokoneen kautta omassa rauhassa. Kansainväliset palkinnot arvioidaan englannin kielellä ja kaikki kommunikaatio muiden kansainvälisten palkintotuomareiden kanssa tapahtuu englanniksi. Arviointi tapahtuu jci.cc:n siellä olevan SCRAP-BOOK-ohjelman kautta.
Tarkempi ohjeistus arviointiin ja sen aikatauluihin toimitetaan kun Sinut on valittu palkintotuomariksi. Muistutuksena vielä, että tuomarina toimiminen ei edellytä osallistumista kokouksiin.

Tee lyhyt ja ytimekäs hakemus (max. 1 kpl A4) otsikolla ”Miksi juuri minä olen hyvä palkintotuomariksi kansainvälisiin kokouksiin”. Arvostamme laajaa näkemystä JC-toiminnasta ja sekä hyvää englanninkielen taitoa. Muista myös kertoa miten järjestät itsellesi aikaa palkintojen lukemiselle. Palkintotuomarin tehtävä vaatii sitoutumista, koska jokaisen maan omien palkintohakemusten arvioinnin edellytyksenä on tuomaroinnin hoitaminen laadukkaasti. Hakuilmoitusta tullaan vielä tarkentamaan vielä muiden kielten osalta, joilla arviointi on mahdollisuus tehdä.

Lähetä sitova hakemus osoitteeseen raisa.juntunen@jci.fi viimeistään 31.3.2015 mennessä. Laita hakemukseesi tieto, haluatko tuomariksi Eurooppa- vai Maailmankokoukseen vai molempiin. Lisäksi liitä hakemuksen liitteeksi kantakortti.

Suomen Nuorkauppakamarin hallitus valitsee tuomarit Tahkolla vuosikokouksen yhteydessä 18.4.2015.

Lisätietoa kansalliselta palkintopäälliköltä Raisa Juntunen, 040 551 3888, raisa.juntunen@gmail.com

You may also like...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *